Vil du gerne aftale en tid? Ring til vagttelefon tlf. 61 96 29 50 eller Henrik Dam tlf. 40 59 97 09

Mentorordning

Hos Fit to life hjælper vi kommuner med at nå dine mål ved at være den tætte samarbejdspartner, der får dig tættere på fast arbejde eller uddannelse.

​​Fit to life Mentorer

Hos Fit To Life har vi uddannede mentorer, der har en solid erfaring indenfor området og yder en god personlig og faglig indsats.

 Vi har stor succes med at få de personer vi er mentor for videre i livet på bedste vis, herunder i beskæftigelse og uddannelse. Mange af dem vi arbejder med, kan have flere udfordringer eller problemstillinger, der kræver særlig tilrettelagt indsats.

Du kan have glæde af en Fit To Life mentor, hvis du blandt andet:

  • Har svært ved livet
  • Har brug for en der forstår dig
  • Hjælp til at se muligheder
  • ​Et godt kompetent modspil​

Fit to life Mentorordning – den kompetente kommunale samarbejdspartner

Fit to life Mentorordning har siden 2013 hjulpet med at løse komplekse social- og beskæftigelsesfaglige opgaver. Igennem et tæt samarbejde hjælper vi kommunerne med interne målsætninger på området, styrker den faglige og sociale udvikling og skaber et tryggere arbejdsmiljø for den enkelte sagsbehandler.

​​Mere end halvdelen kommer i arbejde eller uddannelse

Til trods for at Fit to Life Mentorordning som oftest får de borgere, der af forskellige årsager ligger meget langt fra arbejdsmarkedet, kommer over halvdelen af disse alligevel i arbejde eller uddannelse. Dette sker via en solid innovativ, tværfaglig og håndholdt indsats, hvor Fit To Life-mentoren opbygger en bæredygtig relation til borgeren, samt forankrer denne i tilpassede erhvervs- og uddannelsesmuligheder. Hvert mentorforløb dokumenteres naturligvis løbende og udføres i henhold til gældende lovgivninger.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

FiT To LiFE

Norgesgade 25
6700 Esbjerg

Kontakt os

Tlf. Vagt: 61 96 29 50
Tlf. Henrik: 40 59 97 09

E-mail

Mailadresse Vagt: info@fittolife.dk
Mailadresse Henrik: hd@fittolife.dk
2021 © Fit To Life ApS. CVR-nummer: 35655875.